Han är Liverpools nya kung

I 2-2 Liverpool-laget Liverpool matchen, Salah med två vackra mål en gång ledde laget vann segern, Billiga Fotbollströjor Liverpool utjämnades dock i sista minuten av Kane. Men det här täcker inte ljuset från Salah Liverpool.

Under de senaste fem till tio åren, Liverpool producerade en hel del anfallare, Inklusive Fernando Torres, Suarez, Sturgeon, Owen och mer. Men Salas data har överträffat alla Liverpool-spelare. Han är den snabbaste spelare i Liverpools historia för att nå 20 mål i ligan.

Måste säga, Salah denna årstid är fötterna heta, Liverpool slog sin gamla klubb Chelsea som tredje Premier League, Chelsea kan ångra det året återanvände inte Salah. Tröja Liverpool Salah gjorde 20 mål för närvarande rankad andra i Premier League shooter listan, Endast en mindre än Kane gjorde 21 mål, 3 mer än Aguero som gjorde 17 mål, Liverpool Salah är en kraftfull inverkan av Premier League-guldstövlarna.

Sanchez hög betalande avund för honom

Sanchez gick med i Tröja Manchester United överföring, Kan beskrivas som höjdpunkten i säsongens vinterfönster, Förutom själva överföringen, Sanchez vann en super hög veckolön på Manchester United, Det är den mest pratade om punkten, Manchester United Mourinho sa också, Sanchez höga lön kan medföra någon orättvis behandling för honom.

” Jag vet inte om det är sant att historien om den högsta lön som han får för Premiership, Överföring från en rik till en annan rik, En sådan situation kan medföra några ogynnsamma kommentarer för honom, Men jag tror att han inte bryr sig om dessa. ”

Manchester United Mourinho fortsatte: ” Han är en sådan spelare, Enligt hans erfarenhet tycker jag att han är van vid det. Även i Sydamerika, För en Chile att åka till Brasilien, Argentina Billiga Fotbollströjor och Paraguay för att spela fotboll är inte en enkel sak, Så jag tror att dessa spelare redan har sådan erfarenhet i färd med att växa upp. ”

Ronaldo slåss Lawrence personliga pris tack Real Madrid

Ronaldo vann Laurence World Sports Award för bästa manliga idrottare nominering, Och Ronaldo tackade också Billiga Fotbollströjor Real Madrid-laget på sociala medier, Sade att han kan väljas på grund av hans lagkamrater.

Under det gångna året, Ronaldo hjälp Real Madrid försvara Champions League, Och vann ligatiteln, Han vann också Golden Globe Awards och World Soccer två utmärkelser, Och Ronaldo tävlar om de bästa manliga idrottarna, inklusive Federer Nadal. Real Madrid kommer också att tävla om bästa lagpriset.

Efter att ha informerats om finalisterna, Real Ronaldo skrev på Twitter: ” Det är en stor ära att bli nominerad till 2017 Lawrence Best Male Athlete, Tack vare det stora laget av Tröja Real Madrid gemensamma ansträngningar, Detta kan hända. Tack alla mina lagkamrater Real Madrid, Jag är också tacksam för media runt om i världen för att göra mig en kandidat, Har chansen att vinna denna utmärkelse. ”

Barcelona kan slutligen bli av med den här bördan

Om framtiden för Turan Billiga Fotbollströjor Barcelona är en fråga om stor oro, Och han lämnar slutligen laget. Turkiska laget bekräftade att de har öppnat förhandlingar med Turan, Och kommer introducera den här spelaren.

Turan Barcelona har alltid varit huvudvärk, Efter introduktionen av Kudiniao, Antalet första lag har varit mycket fullt, Behöver rengöra uppställningen. Dessutom är Tuolans höga lön också ett stort problem. Från förra sommaren till vinterfönstret, Det finns många lag rykten med honom, Men varken Everton eller Galatasaray lyckades få in honom. En stor hinder är hans lön.

Men den här gången lämnade Barcelona Touran äntligen. Turkiska laget bekräftat på den officiella Twitter, Barutulan förhandlar om överföringen tar snart honom bort. Deras klubbledare är personligen i kontakt med Turan, Lagordföranden sa: ” Vi förhandlar med Tröja Barcelona, Jag hade också en konversation med Turan själv. Turan är också mycket glad att ha på sig vår tröja. ”

Det är en ära att jämföras med Messi

Tottenham hem 5-2 seger över Southampton, Efter matchen spelade Kane ett hat-trick intervjuat. Kane sa: ” Jag måste hitta ett rum, nu lagras de i skåpet hemma. Detta är ett fantastiskt år Kan jämföras med Billiga Fotbollströjor Messi och Shearer, Det är här meningen ligger, Än en gång hatt trick, Det är ett bra sätt att avsluta i år. ”

” Varje år pågår, Detta är vad jag har gjort i min karriär, Jag kommer att fortsätta att göra det Dagens spel, Den enda besvikelsen är att vi förlorade 2 bollar, Men vi gjorde också 5 mål, Till ett bra slut i år, Hopp 2018 blir bättre. ”

Talar för att bryta Premier League mål gjorde rekord, Tottenham Kane sa: ” Svårt att tänka på det, In i tävlingsfasen, Jag vill vinna, Men självklart som en skytt, Jag vill också göra poäng. Tröja Tottenham lagkamrater är bra spelare, Det är kul att leka med dem, Tottenham är ett mycket svårt lag att slå, Jag berättade för dem innan Tottenham-spelet, De kommer att göra sitt bästa för att hjälpa mig, Också gjort, så jag måste be dem att äta. ”

Conti prisade Chelsea’s New Terry

Terry är Billiga Fotbollströjor Chelsea ungdomsträning ur spelaren, Lagets effektivitet 19 år, Han vann fem Premier League-titlar, 5 FA Cup-mästare har 1 Champions League. Förra säsongen Christensen hyrdes för att leka i Bundesliga Mönchengladbach, Denna säsong har han varit fast i Conti, I hans 21 utseende, Det finns nio nollförseglade motståndare.

Conti medgav att Med hänsyn till Christensen endast 21 år gammal, Detta förväntade sig inte att han skulle anpassa sig till det engelska Premier League-spelet så fort, Men han insisterade, Han har fortfarande stor potential. Conti sa: ” Terry skrev historien om Chelsea, Och vann mycket. Jämför Christensen med honom Klyftan är lite stor Jag hoppas att Christensens karriär kan vara som Terry. Jag tycker att hans karaktär är mycket lämplig för denna klubb i många år, Bli en historiskt viktig spelare för lag och klubbar. ”

” Från början av denna säsong, Christensen är förmodligen den största överraskningen som Tröja Chelsea har skördat, Även om han fortfarande är ung Oavsett om jag, Chelsea-klubben eller fansen, Han är den största överraskningen. Varje gång jag bestämde mig för att ge honom en chans, Han kan ha utmärkt prestanda. Dessa föreställningar övertygade mig, Jag tror att han borde vara Chelsea en vanlig huvudkraft. ”

Buffon strider ett år kommer inte att gå i pension

Enligt rapporter, Billiga Fotbollströjor Juventus målvakt Buffon kan spela en annan säsong. Medierna sa, Buffon väntas sluta denna säsong hänga upp stövlar, Han sa det Han kommer bara fortsätta spela efter Juve vann Champions League, Så han kan sparka VM.

Men Lördag kväll före inter match, Buffon och Inter Commander Osirio chatt, Han sa till den senare att han kunde fortsätta sparka. Rapporten sa, Buffon gjorde det klart att, Han är villig att spela en annan säsong, Förutsättningen är att Juve fortfarande tycker att han är väldigt viktig.

Men Medierna sa också att, Juve Buffon och sparkade sedan ett år är relativt lågt, Tröja Juventus har dock klargjort att, Han kan bli Juve-regissör eller gå med i coachingpersonalen.

Zinedine Zidane: Glöm inte Real Madrid prestationer

Zinedine Zidane deltog i en presskonferens mot Dortmund, Som svar på externa frågor om Billiga Fotbollströjor Real Madrid. På varför så optimistisk, Zidane sa: ” Var tredje dag upprepar jag dessa kommentarer, Jag pratar alltid om samma sak Känsla trött Det är vad jag tycker om mitt lag, Real Madrid i gott skick. ”

På målet om Ronaldo brist, Zidane sa: ” Han är så bra När saker går inte bra, Folk började prata om honom Han har länge varit van vid detta. Han kommer att fortsätta sina ansträngningar Fram till målets ankomst. Inte för länge sedan, bara förra året, Han hade en fantastisk årstid. Vi kommer också att möta en lång årstid, Vi är nu bara nära hälften av säsongen, Var försiktig med Cristiano. ”

Om Marcelinos kommentarer, Han tror att Real Madrid lagstyrka minskade, Real Madrid Zidane svarade: ” Faktum är att vi måste göra fler mål, På grund av La Liga spåret åtta poäng bakom, Denna situation är inte idealisk. Men jag är väldigt lugn Jag vet att saker kommer att förändras förr eller senare. Oavsett vad folk talar ute nu, Jag kan se vad de flesta inte kan se. Du glömmer inte heller Real Madrid prestationer, Jag har inte glömt. Tröja Real Madrid situation är inte bäst, Men vi kan inte förkasta vad vi gör. ”

Western media avslöjande av Messi kontrakt hemliga termer

Förra lördagen, Billiga Fotbollströjor Messi och Barcelona förnyelse, Höga Barcelona-fans vann den efterlängtade signeringen av Messi. Messi log och skrev kontraktet, Hans förhållande till toppen återvände också till gott. Barcelonas klubbpresident Bartolome gav Messi kärlek, Men att behålla den argentinska superstjärnan är inte lätt, Men i slutändan, Få vad du vill ha.

Messi och Barcelona undertecknade kontraktet är “alien planet”, Detta kontrakt säkerställer att han blir spelare med högsta årliga löner i fotboll. Det rapporteras, I det nya kontraktet, Macy s lön ökar gradvis, Slutligen kan det nå 40 miljoner euro.

Dessutom, För att undvika spelare mer än den totala årslön för La Liga officiella regler, Tröja Barcelona klubben betalade också sätt att betala Lionel Messi lön. Det rapporteras, “Underteckningsavgiften” förnyas i fyra faser till Messi. Vid 2021, Messi kan få totalt 100 miljoner euro teckningsavgift. Med andra ord, 25 miljoner euro per år.

Laget förlorade förtroendet efter att ha utjämnats

I den näst sista Champions League-matchen, Dortmund 1-2 Billiga Fotbollströjor Tottenham hem reversering, Tidigt lag ut. Efter spelchefen sade Booz, Laget förlorade förtroendet efter att ha utjämnats, Är huvudorsaken till det slutliga nederlaget.

Bosch sa i en intervju: ” Kan ses efter 1-1, Spelarna förlorar förtroendet för att fortsätta slåss. Under första halvåret gjorde vi ett mycket bra jobb, Försvaret är svårt, Skapade också några möjligheter. Men efter 1-1, Teamet är rädd för trycket på den stora pressen. ”

Champions League har varit ute tidigt, Dortmund kommer också att lägga mer energi på ligan. Talar om den kommande Derby i helgen, Boss sa: ” Jag vet hur viktigt det är att ta Schalke, Ur min synvinkel också. I vårt lag för en viss tid spelare, Alla vet hur viktigt det här spelet är, Detsamma gäller för våra fans. Om du är Tröja Dortmund tränare, Du måste vinna. ”