Juventus är den starkaste och mest omfattande

Barzali accepterade nyligen en intervju. Han sa att Zebra Army är den starkaste. Samtidigt gjorde ankomsten till Billiga Fotbollströjor Ronaldo Champions League-mästaren en dröm.

Januari 2011, Barzagli flyttade från Wolfsburg till Juventus för bara 300 000 euro. Under processen av lagets sju på varandra följande mästerskap, Han spelade en viktig roll.

“Början av denna säsong är mycket övertygande. Lagets prestation och mentala utsikter är mycket bra. ” Barzagli sa. “Det är inte lätt att vinna spelet. Det är svårare att fortsätta att förbättra sig på denna nivå. Denna Juventus har byggts för att kämpa för alla anmärkningar. På papper är detta den mest kraftfulla Tröja Juventus jag någonsin har spelat. Det är också det mest omfattande laget. Efter att ha förlorat två Champions League-finaler och har upplevt så många utmaningar, Juventus är alltmer övertygad om att han kan vinna mästerskapet. Med ankomsten av Ronaldo och andra mästarspelare, Champions League har förändrats från en dröm till ett mål. ”

Arsenal kan inte vinna Premier League-mästerskapet

Gary Neville tror att Arsenal inte har styrkan att tävla om Premier League den här säsongen. Chelsea, Manchester City och Liverpool bundet för topp platsen i Premier League. Arsenal skickade dem bara 2 poäng. Billiga Fotbollströjor Arsenal har vunnit 9 på varandra följande segrar i olika händelser.

En annan kommentator, Sonnes, tror att Chelsea behöver ett center som kan poängera: “Jag tror fortfarande att om Chelsea har ett centrum som kan göra mål, De kommer att kunna tävla med Manchester City Liverpool. Chelsea är inte så hotande att ha Azar. Manchester City Liverpool har mer hotande spelare. Ligatiteln är antingen Manchester City eller Liverpool. Utesluter inte Chelsea, men de behöver ett riktigt centrum. ”

Neville sa: “Jag tror inte att Tröja Arsenal kommer att utmana ligatiteln. Chelsea säsong började bra. Men efter åtta runder av tävling, sa de att det var för tidigt för dem att utmana Manchester City och Liverpool. ”

Barcelona slog Eindhoven 4-0 hemma i Champions League

I intervjun efter matchen, Barcelona målvakt Ter Stegen sa Messis Billiga Fotbollströjor enastående prestation är givetvis positiv. Men de återstående tio lagkamraterna har också ett avgörande inflytande på segern i spelet.

Om detta spel, Ter Stegen sa: “Det är inte lätt att vinna spelet. Under den första halvan av spelet var det svårt för oss att klara av varandras motattack. Emellertid förbättrades lagets prestation på försvaret under andra halvåret. Slutligen vann segern. ”

samtidigt, Barcelona målvakt sade laget behöver vinna hela tiden: “Vi måste alltid spela med en klar idé, Vi måste göra detsamma som vi gör nu, Tröja Barcelona måste vinna hela tiden. ” Slutligen om Barcelona Messi, Tyska sade: “Det är viktigt att betona det De återstående tio spelare i laget har också ett avgörande inflytande på segern i spelet. ”

Chelsea lämnade honom viktigare än Azar

Nyligen har de brittiska medierna ryktats att Abu kan sälja Chelsea. Billiga Fotbollströjor Arsenals berömda Ian Wright påpekade i kolumnen, Abu är den viktigaste personen i Chelsea. Viktigare än någon superstjärna, Om han lämnar, Det kommer att bli en katastrof för Chelsea.

Om Abu känner att han är trött på, Då kommer Chelsea fans att hitta klubben i en mycket farlig situation. Det finns redan många dåliga chefer där ute, Du kan inte köra en bra chef ut.

Chelsea fans känner att laget lämnade Azar i sommar. Det är som att gräva upp guld. Men om Abu bestämmer sig för att lämna, Fans kommer att upptäcka att det finns stora problem att oroa sig för. Om Chelsea så småningom bytte ut händer, Jag känner verkligen att lyckan att lämna Azar är kortlivad. Om Abu verkligen lämnade, Jag tror att det kommer att bli en katastrof för Chelsea. Inte bara Tröja Chelsea, men hela regionen, Du kan inte underskatta effekten av Abu på hela regionen.

Real Madrid genius demonster lämnade laget

Real Madrid officiella webbplats meddelade det Billiga Fotbollströjor Real Madrid har nått ett avtal med det holländska laget Waiters. Norska tonåring Odgo kommer att lånas ut till laget för en säsong.

Men Efter överföringen till Real Madrid har utvecklingen i Utrecht allvarligt bromsats ner. Fram till mitten av 2016/17 säsongen gick jag till Heerenveen. I laget, den rätta vingen av Edgar, Först då återuppstod i ljuset av ung berömmelse. Förra säsongen Edgau gjorde 2 mål för Heerenveen i 26 matcher.

Detta norska geni är bara 20 år gammalt fram till december i år. Med sin nuvarande styrka, Det räcker inte för Tröja Real Madrid att fortsätta spela. Samtidigt vingar Real Madrid-laget och den offensiva mittfältaren, Reserven är inte utsträckta, Isco, Bell, Asencio, Vazquez, Och Vinicius, som rapporterade i sommar, Båda minskar möjligheten för äldsteens högeffektiva Real Madrid.

Bayern är bättre än den tidigare ägaren

Enligt nyheterna, Billiga Fotbollströjor Bayerns nya stöd Gorecka sa i en intervju med media. Bayern är en klubb som är starkare än Schalke 04 i alla avseenden.

Goretka sa: “Bayern är en familj på internationell nivå, en klubb som skiljer sig väsentligt från Schalke 04, Allt här är bättre, Mer spännande. ”

Vår nya säsong började mycket bra. 5-0 besegrade Frankfurt och 1-0 seger över Manchester United visade styrkan i laget. Vi kommer att spela bättre i ligan första match mot Hoffenheim. Jag vann mästerskapet i det första spelet i Bayern München. Jag vill hjälpa Tröja Bayern München i den nya säsongen. Vinn så många mästerskapstrofier som möjligt. “

Ronaldo kan föra Juventus till nya höjder

Hur hög kan Ronaldo leda Juventus? Det här är ett stort problem för många medier och fans. Nyligen sa General Billiga Fotbollströjor Juventus till Las Costa. Med Ronaldo, Allt är möjligt.

Costa sa: ” Ronaldo överfördes till Juventus? Jag tror att Ronaldo har nått en höjd som vanliga människor inte kan nå. Men han vill fortfarande ta sitt ställning ett steg längre. Jag tror att Ronaldo kan ta med vårt lag, Uppgradera till en ny nivå, Gör ett mycket viktigt bidrag till laget. Allt är möjligt med honom. ”

Juventus första match i den nya säsongen börjar den 19 augusti. Tröja Juventus kommer att utmana Chievo på vägen. Ronaldo förväntas få sin debut i Juventus.

Överestimera inte England här

Belgien, där alla huvudspelare kämpar, Eventuellt besegrad för att ta del av rotationen, Billiga Fotbollströjor England, vilket ger yngre spelare fler möjligheter, Förmodligen i förväntan av de flesta.

Båda lagen spelade mycket självsäker och avslappnad. Möjligheten att organisera och styra spelet, Det är värt att lova. I kontrast till den belgiska trelinjarserien, Ta ut sin egen kraftfulla offensiva förmåga; England ser längre ut, De använder detta spel för att träna, Och i tandem fyra år efter nästa VM.

England har uppnått målet att träna unga lag. Men kommer de verkligen att bli bättre än den här i nästa världscup? Men du måste ställa ett frågetecken. Många tror att Tröja England inte har kunnat gå vidare i Ryssland. Det är priset som betalas för att vara ung. För det här spelet, När båda medgivna målen är utsatta, Otillräcklig erfarenhet i Englands försvarskedja, De två centrala försvararna är defensiva motståndare efter införandet och mittpenetrationen, Fortfarande anbud.

Den magiska flöjten ligger på toppen av sin karriär

Croatian Modric är en av de mest framgångsrika spelarna i världscupen. Billiga Fotbollströjor Kroatiska tränaren Dalic, Prestationen av Magic Flute är också full av beröm.

” På klubbnivån, Luca har uppnått alla möjliga prestationer, Men han har fortfarande ingen ära på landslagsnivå. Med tanke på hans ålder, Detta borde vara hans senaste världscup, Jag är väldigt glad att han kan komma in i semifinalen, Men det här är också resultatet av alla spelares ansträngningar. ”

Detta VM, Kroatiska Modric spelade en mycket viktig roll i laget. Den 33-åriga Tröja Kroatien magiska flöjten, Kan du delta i nästa världscup? Fortfarande okänt. Men vad är säkert är det Croatian Magic Flute är angelägen att vara i denna VM, Skriv historia med sina lagkamrater.

Mbape kommer snart att regera världen

Enligt rapporter sa Wenger, 5-6 spelare kommer att styra världen, Den Billiga Fotbollströjor franska Mbape är en av dem.

Wenger sa: “Mbape har angripit det argentinska laget. Han är väldigt farlig i hela spelet. När han står inför möjligheten kan han alltid ta tag i det. Glöm inte att han bara är 19 år gammal. Vi är inte medvetna om denna ålder, Vad det innebär att uppnå denna nivå. Du måste ta ett steg tillbaka för att förstå. De prestationer han har uppnått är unika. ”

“När en spelare är snabb nog, När motståndaren ger honom utrymme igen, då är han för glad. Utrymme och effektivitet är avgörande för att bli en toppspelare. Frankrike Mbape är detoniserande apparat av ett spel. Jag tror att Deschamps och Tröja Frankrike Mbabe är alla redo för det här spelet. Han visste att Argentina skulle ge honom rum. “