Överestimera inte England här

Belgien, där alla huvudspelare kämpar, Eventuellt besegrad för att ta del av rotationen, Billiga Fotbollströjor England, vilket ger yngre spelare fler möjligheter, Förmodligen i förväntan av de flesta.

Båda lagen spelade mycket självsäker och avslappnad. Möjligheten att organisera och styra spelet, Det är värt att lova. I kontrast till den belgiska trelinjarserien, Ta ut sin egen kraftfulla offensiva förmåga; England ser längre ut, De använder detta spel för att träna, Och i tandem fyra år efter nästa VM.

England har uppnått målet att träna unga lag. Men kommer de verkligen att bli bättre än den här i nästa världscup? Men du måste ställa ett frågetecken. Många tror att Tröja England inte har kunnat gå vidare i Ryssland. Det är priset som betalas för att vara ung. För det här spelet, När båda medgivna målen är utsatta, Otillräcklig erfarenhet i Englands försvarskedja, De två centrala försvararna är defensiva motståndare efter införandet och mittpenetrationen, Fortfarande anbud.

Den magiska flöjten ligger på toppen av sin karriär

Croatian Modric är en av de mest framgångsrika spelarna i världscupen. Billiga Fotbollströjor Kroatiska tränaren Dalic, Prestationen av Magic Flute är också full av beröm.

” På klubbnivån, Luca har uppnått alla möjliga prestationer, Men han har fortfarande ingen ära på landslagsnivå. Med tanke på hans ålder, Detta borde vara hans senaste världscup, Jag är väldigt glad att han kan komma in i semifinalen, Men det här är också resultatet av alla spelares ansträngningar. ”

Detta VM, Kroatiska Modric spelade en mycket viktig roll i laget. Den 33-åriga Tröja Kroatien magiska flöjten, Kan du delta i nästa världscup? Fortfarande okänt. Men vad är säkert är det Croatian Magic Flute är angelägen att vara i denna VM, Skriv historia med sina lagkamrater.

Mbape kommer snart att regera världen

Enligt rapporter sa Wenger, 5-6 spelare kommer att styra världen, Den Billiga Fotbollströjor franska Mbape är en av dem.

Wenger sa: “Mbape har angripit det argentinska laget. Han är väldigt farlig i hela spelet. När han står inför möjligheten kan han alltid ta tag i det. Glöm inte att han bara är 19 år gammal. Vi är inte medvetna om denna ålder, Vad det innebär att uppnå denna nivå. Du måste ta ett steg tillbaka för att förstå. De prestationer han har uppnått är unika. ”

“När en spelare är snabb nog, När motståndaren ger honom utrymme igen, då är han för glad. Utrymme och effektivitet är avgörande för att bli en toppspelare. Frankrike Mbape är detoniserande apparat av ett spel. Jag tror att Deschamps och Tröja Frankrike Mbabe är alla redo för det här spelet. Han visste att Argentina skulle ge honom rum. “

Hur löser problemet med kärnan i Portugal?

Portugal tvingades till 1 till 1 nivå av Iran. Knockouts kommer att möta en starkare Uruguay. Detta resultat beror på att Iran effektivt begränsat Ronaldo-leken. Även om Quaresma gjorde 1 mål, Men Ronaldo begränsningar kan inte utöva sin energi. Skor inte, men förlorade också sin egen straffspark till Billiga Fotbollströjor Messi för att dekomprimera, Maktlösheten hos en sådan portugisisk ledare, Blev också en hot spot efter matchen. Det kommer att bli en viktig punkt för Ryssland mot Portugal.

För Iran, där gruppen sannolikt kommer att kvalificera sig, Använda något sätt att begränsa Ronaldo är först, Då tittar vi på hur några av det här asiatiska laget gjorde det. Iran har antagit 451-bildningen. Ronaldo skickade bollen för första gången efter att han hade gjort två mål. Det blev dock avlyssnat av rivaliserande spelare. Irans avsikt är att skära Ronaldos koppling till sina lagkamrater först.

Kärnspelaren kan inte lugna sig och laget kan göra misstag. Snart efter hade Cedric en handboll i straffområdet. Förorsakade dragningen i Portugal för att sluta Tröja Portugal kan bara bita kullen mot Uruguay. Om laget inte spelar bra är det mycket troligt att gå ut. Eftersom statusen för det nuvarande Uruguay-binäret är utmärkt. Ronaldo, Portugal, har skott 3 skott 5 gånger. Passera en hotboll, 7 gånger inga partiklar, Det är verkligen en ineffektiv världscup.

Ozil återvände från skada och gick upp för träning

Försvarsmästare Billiga Fotbollströjor Tyskland, De genomförde träningssessioner för gruppens första kamp. De kommer att spela den första gruppen matchen med Mexiko.

För några dagar sedan, Ozil har utfört enstaka återhämtningsutbildning. Den här gången återvände han till träningsplatsen för att träna med laget. Ser avslappnad, Det finns inga allvarliga problem med kroppen. Hög sannolikhet kan delta i det tyska lagets första gruppmatch.

Det är värt att nämna det Denna träning är också en öppen träning för det tyska laget. Omkring 500 personer tittade på det tyska lagets utbildning på plats. Kärlek hälsade också fansen på scenen före träningen. Det Tröja Tyskland lagets utbildningsområden är omgivna av höga väggar. Lough hade också brukade träna innan träning. Denna träning har blivit ett undantag.

Spanien rör inte Argentina

Nyligen sade spanska och spanska legenden Puyol i en intervju. Han är optimistisk om Billiga Fotbollströjor Spaniens VM-resa. Men han påpekade också hotet från Argentina.

Puyol tror det Spanien hade bättre undvikit att träffa Argentina. Messi kan skada Spanien. Han sa: “Så länge de har Messi, Argentina har alltid varit en rädd motståndare. Jag hoppas att han kan skapa historia i VM. För i mina ögon, Han är den bästa spelaren i världen. ”

“Om Spanien möter Argentina i VM, Jag kommer att vara väldigt lugn om det här. Även om jag hoppas att Tröja Spanien vinner, Men jag tror att Argentina kommer att ha fler möjligheter. Eftersom de har Messi, Det finns inga spelare på denna planet som han. ”

Jag älskar bara Argentina

Messi, som snart kommer att leda VM i Argentina, är under mycket press. I hjärtat av det argentinska folket, Han är hoppet att moderlandet vinner VM. Messi känslor för Billiga Fotbollströjor Argentina är också mycket uppriktiga.

När intervjuades i Argentina, Messi frågades om möjligheten att spela för det spanska landslagets räkning innan. Han svarade: “En vän av mig sa en gång till mig. Om jag spelade för Spanien, Det var inte långt innan VM-mästerskapet. Men det betyder olika saker för mig. Jag hade aldrig den här idén, Att vinna mästerskapet med Argentina är speciellt. ”

Pratar om utsikterna till detta VM, Messi i Argentina uttalade: “Jag är mycket självsäker i det här laget. Vi jobbar väldigt bra, Det finns många skickliga och erfarna spelare. Men Tröja Argentina måste komma steg för steg. Jag vill inte förmedla: Vi kommer att vinna mästerskapet. Eftersom Argentina är bäst, Denna information, För att Argentina faktiskt inte är bäst. “

Argentina måste ha högre krav på Messi

Boraldo, trofé tränare som ledde Argentina för att vinna VM i 1986, sa: Detta VM, Billiga Fotbollströjor Messi och andra argentinska spelare måste pressas. Eftersom de inte är unga.

Bilardo sa i en intervju med media i Argentina att Det argentinska landslaget bör inte betrakta Messi som en vanlig spelare. Istället måste han göra de högsta kraven på honom. “Vi måste sätta press på honom … De är alla vuxna. Måste vara så här. Hur länge kan de vänta? Dessa unga killar kan fortfarande spela i 3 eller 4 år, nästan. Efter världscupen ser de inte så mycket fram emot dem. Medierna ger dem bara 4 poäng och inga förväntningar. ”

För Bilardo, Det argentinska laget har styrka. Du kan drömma om att vinna VM-turneringen. “Vet att många spelare spelar i de bästa lagen i Europa.” Bilardo sa också det Tröja Barcelona Messi är som andra spelare. Måste lära sig, “De som vann Nobelpriset lär fortfarande, Om inte, är det inte ett bra exempel. ” För årets VM i Ryssland, Bilardo sa att Barcelona Messi måste ha fullständig frihet. Behöver inte göra några defensiva uppgifter.

Den starkaste motståndaren i Manchester United

Enligt rapporter, Yaya Toure vill fortsätta spela i Billiga Fotbollströjor Premier League. Han sa om han vill stanna i Premier League, Så på uppdrag av andra lag mot Manchester City är det problem som måste mötas.

” Den starkaste motståndaren Mattiech. Jag hatar honom, den här bastarden. Det är alltid mycket svårt att hantera honom. Han är lång och stark. Trots att det är svårt att spela mot honom är det roligt att leka med honom. Han är väldigt stark och stark. Det är svårt att hitta spelare som kan stoppa mig. Maltesiska är en av dem. Hans förmåga att springa är stark. Han kan både landa och markera människor. Han kämpar alltid. Är en mycket bra spelare. ”

Toure sa: ” På grund av min familj, Jag vill stanna i Premier League. För mig är mina barn brittiska. De går till skolan här Det finns också många vänner i Manchester City. Manchester är deras hemstad. Om jag kan göra poäng mot Tröja Manchester City, kommer jag aldrig att fira. Jag vill inte möta dem. Men om jag vill stanna i Premier League, Jag måste möta det. ”

Chelsea starkaste kung kommer inte lämna laget

Enligt rapporter, Även om Chelsea inte har Billiga Fotbollströjor Champions League att spela nästa säsong, Kanter vill också stanna på laget.

Paris tittar redan på den 27-årige Kanter. Hans franska nationella lagkamrat Mbappe sa också det Kanter är den spelare som ska signeras av Grand Paris. Men Kanter hade en bra tid att bo i London. Han hade inte för avsikt att lämna laget.

I sommar kommer Chelsea att sälja många redundanta spelare. Efter dålig prestation denna säsong, De vill bygga upp laget. Kanter är dock fortfarande i Chelseas framtida lagbyggnadsplan. Det rapporteras att om Chelsea är villig att lyssna på citat, Drinkwater, Bakayoko och William lämnade inte sina hem. Dessutom har de framtida frågorna från Tröja Chelsea Azar och Kurtova inte varit avgörande. Det rapporteras att West Ham är mycket intresserad av Drinkwater. De vill erbjuda 30 miljoner pund att köpa. Dortmund hoppas kunna köpa ut Baschaya. Hans värde är ca 45 miljoner pund.